EV YAPIMI KAHVALTILIK ÇİKOLATA
Malzemeler
- 160 gr sütlü çikolata
- 2 su bardağı fındık
- 1 su bardağı pudra şekeri
- 1 yemek kaşığı kakao
- 3 yemek kaşığı fındık yağı
Yapılışı
- Fındıkları 200 derecede yakmadan tekrar kavurun daha sonra hafif ılınınca robotta un haline gelene kadar çekin içine pudra şekerini ilave edip macun kıvamına gelene kadar robottan geçirin.
- Çikolatayı benmari usulü eritin kakao ve fındık yağıyla karıştırın onları da fındıklarla karıştırıp biraz daha robottan geçirin.
- Cam bir kavanoza döküp 1-2 hafta dolapta saklayarak tüketebilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Google hesabı olmayan Arkadaşlar,yorum bırakmak istediğinizde Anonim bölümünü seçip,yorumunuzun başına adınızı yazıp yada seçeneklerden URL' yi seçip adınızı yazıp yorumunuzu bu şekilde yayınlayabilirsiniz! Yorumlarınız benim için çok önemlidir teşekkür ederim...