Malzemeler:
- 5-6 adet orta boy patates
- 1 kutu krema (200 ml)
- 1 yemek kaşığı hardal
- 100 gr kaşar peyniri
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- 1 çay kaşığı kırmızı biber
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı köri
- 1 çay kaşığı tuz
- 2 diş sarımsak
- Patatesleri soyup yıkadıktan sonra halka şeklinde kesip yağlanmış dikdörtgen borcama dizin.
- Üzerine baharatlarını ve tuzunu ekleyip elinizle harmanlayarak iyice karıştırın.
- Bir kasede krema,hardal,zeytinyağı ve ezilmiş sarımsağı bir çırpıcıyla karıştırın.
- Borcamdaki baharatlı patateslerin üzerine her tarafına eşit dağılacak şekilde döküp önceden 200 derece ısıtılmış fırında yumuşayıp kızarana kadar pişirin.
- Kaşar peynirini rendeleyip pişen patateslerin üzerine serpin 2-3 dakika daha pişirip fırından alın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Google hesabı olmayan Arkadaşlar,yorum bırakmak istediğinizde Anonim bölümünü seçip,yorumunuzun başına adınızı yazıp yada seçeneklerden URL' yi seçip adınızı yazıp yorumunuzu bu şekilde yayınlayabilirsiniz! Yorumlarınız benim için çok önemlidir teşekkür ederim...