Malzemeler:
- 3 adet büyük boy havuç
- 1 su bardağı haşlanmış bezelye
- 4 adet yeşil soğan
- 5-6 dal maydanoz
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 2 yemek kaşığı limon suyu
- 1 çay kaşığı tuz
Yapılışı:
- Bezelyeleri az tuzlu suda 10-15 dakika haşlayıp iyice süzün.
- Havuçları soyup rendenin iri tarafıyla rendeleyip bir kaba alın.
- Yeşil soğanları,maydanozu ince ince kıyın havuçlara ilave edin ardından bezelyeleri de ekleyin.
- Zeytinyağı,limon suyu ve tuzunu ayarlayın karıştırıp, servis edeceğiniz tabağa aktarın servise hazır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Google hesabı olmayan Arkadaşlar,yorum bırakmak istediğinizde Anonim bölümünü seçip,yorumunuzun başına adınızı yazıp yada seçeneklerden URL' yi seçip adınızı yazıp yorumunuzu bu şekilde yayınlayabilirsiniz! Yorumlarınız benim için çok önemlidir teşekkür ederim...