8 Nisan 2015 Çarşamba

ETİ PUF





ETİ PUF

Malzemeler
  • 2 poşet krem şanti
  • 1 su bardağı süt
  • 3 su bardağı hindistan cevizi
  • 3 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 1 paket burçak bisküvi
  • 1 paket renkli pasta süsü
Yapılışı
  1. 2 poşet krem şantiyi 1 su bardağı süt ile çırpın katılaşınca pudra şekeri ve hindistan cevizini ilave edip kaşıkla karıştırın.
  2. 1 saat dolapta dinlendirildikten sonra mandalina büyüklüğünde parçalar kopartın pasta süsüne batırıp her tarafını kaplayın bisküvilerin üstüne koyun düz bir servis tabağına dizin.
  3. 3-4 saat dolapta dinlendirip servis edin. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google hesabı olmayan Arkadaşlar,yorum bırakmak istediğinizde Anonim bölümünü seçip,yorumunuzun başına adınızı yazıp yada seçeneklerden URL' yi seçip adınızı yazıp yorumunuzu bu şekilde yayınlayabilirsiniz! Yorumlarınız benim için çok önemlidir teşekkür ederim...